Om oss

Projektet Tre Skärgårdar drivs av Anthesis tillsammans med Coinnovate och Digital Riktning på uppdrag av Havs- och Vattenmyndigheten.

Anthesis är ett konsultföretag med rötterna i forskningsvärlden. Vi erbjuder forskning, utredning och utbildning inom miljöekonomi och ekologisk ekonomi och har även kompetens inom social hållbarhet, hållbara energisystem och hållbara städer. Våra uppdragsgivare finns inom privat, ideell och offentlig sektor i såväl Sverige som utomlands. Vi finns i Stockholm och Göteborg men åtar oss uppdrag inom hela Sverige och internationellt. Sedan september 2016 är vi del av den globala organisationen Anthesis Group.
www.anthesis.se
Anthesis LinkedIn


Digital riktning är ett konsultföretag som hjälper företag och organisationer att dra nytta av digitaliseringens möjligheter. Genom datadriven affärsutveckling, innovation och förändringsledning stöttar vi organisationer att skapa kontinuerligt värde för kund i en snabbt föränderlig och digital värld.
www.digitalriktning.seCoinnovate erbjuder forsknings- och konsulttjänster inom innovation, organisation och samverkan. Deras forskare och processkonsulter arbetar med att stärka förändringsförmågan hos organisationer, grupper och individer och bidra till att utveckla hållbara och framgångsrika organisationer med friska, engagerade och innovativa medarbetare.
www.coinnovate.se